Maverick22

Problems with Windows Mail

Recommended Posts

I have Windows 7, 64 bit. This problem only occurs in Windows Live Mail, with any message email, that has a link to be opened, I get a box with ''there is a problem sending a command to this program''. If I click on the link this box appears, until the third attempt, when it always opens the link, providing I hold down the Control Key. I have checked on the Microsoft Site but there is nothing to indicate how to stop the problem. Anyone any ideas please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows mail has lots of strange problems, Mav. It may take ages to find the cause of this particular problem and, if you cure it, there will still be other problems lurking. It all depends how you use it, of course, but I have an increasing numbers of customers that find strange problems with this program.

My answer is to scrap Windows Mail and use Mozzilla Thunderbird. It is a better email client and has less problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, if the link is to a Word file, open Word and check under properties that "run as administrator" is not ticked. If it is, untick it and try the hyperlink again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Outlook and have had no issues with it and I download mail from 5 different email accounts into it, keeping everything in one place. I don't use windows mail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.